pondělí 30. prosince 2019

Recenze: Ze života knihomolky (D. Tung)

K Vánocům jsem dostala od svého nastávajícího milou a dokonalou knížku "Ze života knihomolky" od autorky, která píše pod pseudonymem Debbie Tung. A jak se mi líbila?

autor: D. Tung (pseudonym)
nakladatelství: Cpress
rok vydání: 2019
počet stran: 144
ISBN: 978-80-264-2694-3

Anotace:

Knihomolky všech zemí, spojte se! V tramvaji koukáš lidem přes rameno, jen abys zjistila, jakou knížku právě čtou. Než aby sis koupila něco na sebe, raději utratíš celé kapesné v knihkupectví. Tajně (a někdy i naprosto veřejně) čicháš ke svým novým knižním úlovkům. Nejlepší večírek je pro tebe ten, kdy všichni sedí tiše u stolu a čtou si. Zkrátka čteš všude, všechno a pořád, a když zrovna nečteš, o knihách si aspoň povídáš. Poznáváš se? V tom případě je knížka ze života knihomolky další povinnou položkoou na tvém seznamu. U každé stránky tohoto vtipného a milého komiksu se budeš potutelně usmívat a říkat si, že hlavní postava je snad napsaná přímo podle tebe.


Stručný děj:

Jedná se o soubor malůvek a ilustrací, které zachycují každodenní trable a situace, se kterými se potýká každý knihomol na světě. Neexistuje možnost, že by se v tom někdo prostě nenašel.

Hodnocení: 100 %

Dostala jsem od Ježíška a jsem naprosto nadšená. Každý knihomol to určitě ocení a divila bych se, kdyby se v tom nenašel. Rozhodně to je takové "must have" všech knihomolů. Milé a hezky ztvárněné ilustrace vše jen podtrhují. Rozhodně doporučuji. Už jsem si objednala i další knížku od této autorky, takže se můžete těšit na další recenze.

O autorce:

Debbie Tung je ilustrátorka a tvůrkyně komiksů z anglického Birminghamu. Má bakalářský titul z módního designu a magisterský titul z informatiky. Poté, co nějaký čas pracovala jako programátorka se rozhodla splnit si svůj sen o umělecké kariéře. Inspiruje se každodenními útrapami, svými zkušenostmi a krásou z obyčejných věcí.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Recenze: Když se introvertka vdá - Debbie Tung

 Dnes bych vám tu ráda představila miloučkou jednohubku, nový komiks od mé oblíbené autorky Debbie Tung. Od Debbie už mám přečtené dva komik...